Udfordre dit barn med klatrestativer

Har dine børn meget energi og elsker at lege? Så er det jeres heldige dag. Med klatrestativer kan i bare sende jeres børn ud i haven så de kan få brændt noget krudt af. Et klatrestativ inviterer til flere timers leg. Du kan få få et klatrestativ, der både har gynger, klatreenheder og rutsjebaner. Du kan også få fat i enkelte dele som f.eks. rebstiger. Det er solide klatrestativer i henholdsvis metal, men du kan også få legetårne i træ. Produktet kan findes i flere forskellige størrelser og prisklasser, så du er sikker på at du finder noget, der passer ind i dit budget og dit udendørsareal. Ønsker du derfor at holde dine børn beskæftiget i flere timer, så gå på opdagelser i det store udvalg af klatrestativer og tilbehør og køb dit klatrestativ i dag.

Klatrestativer – øg dit barns evne til at lære

Det er ekstremt vigtigt at dit barn komme udenfor og får rørt sig og udviklet sin motorik. Der er mange eksperter, som mener at børns evner til at have kontrol over deres krop tit hænger sammen med deres indlæringsevner. Her vil klatrestativer være en åbenlys måde at få dem ud og røre sig på. Problemet med børn, som er meget urolige og har svært ved at lære at læse kan være fordi, at barnet ikke styr på sin motorik og sine sanser. At have en fornemmelse omkring ens egen krop, dets bevægelser og omgivelser er meget vigtigt og kan blive styrket af at være aktiv. Det er også blevet lavet studier på at nutidens børn er mere inaktive og mere passive end tidligere, det er derfor vigtigt at få dem ud på klatrestativer så de kan komme i gang med sjov, fysisk leg.

Byg dine egne klatrestativer

Er du allerede husets handyman eller women og er vild med at bygge ting fra bunden af? Så er et altså muligt at same sine egne klatrestativer. Hvis du er i gang med det kan du med stor fordel købe noget ekstra tilbehør til, som er meget simpelt at montere på klatrestativet. På den måde kan du også udfordre dit barns motorik. Du kan også købe et komplet klatremodul, som bare skal fastgøres på en stabil plade. Gå derfor på eventyr i udvalget og køb dine næste klatrestativer