Trip Trap nisser til julehyggen

Med Trip Trap nisser har du virkelig mulighed for at bringe julehyggen ind i dit hjem. Det er traditionelle og yderst velkendte nisser, som mange danskere pynter deres hjem op med, så snart julen banker på døren. Egentlig hedder de Klarbog nisser, idet de er opkald efter deres skaber – Etly Klarborg. I dag tale kender mange dem dog stadig som Trip Trap nisser, og uanset, hvad du vælger at kalde dem, så er de helt perfekte til dig, der ønsker at pynte dit hjem op til jul på en traditionel måde. Placér dem flere forskellige steder i hjemmet eller lav ét stort nisselandskab med dem – valget er helt op til dig. Og er du interesseret i de små søde nisser? Så kan du lige her udforske et stort udvalg af Trip Trap nisser.

 

Genskab en klassisk dansk jul med Trip Trap nisser

Etly Klarborg er, som sagt, skaberen af de søde Trip Trap nisser, og det med at designe nisser er noget, hun har stor erfaring med. Hun har nemlig designet nisser i mere end 30 år, og gennem alle 30 år har hun hentet sin inspiration fra den klassiske, gamle danske jul. Derfor har Trip Trap nisserne også et klassisk udtryk over sig, og de er især kendetegner ved deres buttede kinder og bordeaux røde farve. Og du behøver ikke være i tvivl om, hvorvidt der er nogle, der matcher din smag eller ej – for det er der. Der er gennem årene blevet designet mere end 300 nisser forskellige nisser, hvorfor der er nogle til enhver smag. Og fælles for dem alle er, at de er designet med fantasi, leg, kærlighed, respekt og hygge.

 

Årlige Trip Trap nissepar

Traditionen tro bliver der hvert år skabt et helt nyt par af Trip Trap nisser. Og gennem de sidste 3 år er der derfor kommet 3 nye nissepar til kollektionen. I 2018 kom Magne og Victoria til. De er 2 glade og hjælpsomme nisser, der elsker naturen. I 2019 var det Aske og Rosa, der begge er skovnisser, der elsker fordybelse og kreativitet i naturen. Sidst i 2020 kom Janne og Hans til verden – de er et særligt jubilæumspar i anledningen af Klarborgs 20 år jubilæum. Med andre ord: du har hvert år mulighed for at tilføje endnu flere Trip Trap nisser til din samling – så hvad mon der kommer i år? Vi glæder os alle sammen til at finde ud af, hvad år 2021’s nissepar hedder.