Tæppefliser er det gode valg for miljøet

Når virksomheder er på udkig efter nyt gulvbelægning, så er der rigtig mange tanker, der spiller ind.

For nogle er det vigtigst, at det er et behageligt at gå. For andre skal det være flot at kigge på. Nogle tredje vil måske kigge på prisen, eller om det reducerer støjen.  

For de fleste vil det dog nok være en god kombination af alle de ting, men der er så afgjort også mulighed for at tænke et relativt nyt element ind i købet af gulvbelægning; nemlig hvad der er godt for miljøet.

Det er nemlig muligt at finde gulvbelægning, der er behagelige at gå, flotte at kigge på, reducerer støjen, har en god pris samt er gode for miljøet. Nu tænker du måske, at det er for godt til at være sandt, men det er faktisk, hvad tæppefliser kan.

Slidstærkt og mindre udskiftning

Tæppefliser kommer nemlig med mange af de gode fordele, som man kender det fra et væg til væg-tæppe, hvor det er utrolig slidstærkt. Det er med til at sikre, at tæppefliserne har en rigtig lang levetid, hvor der ikke skal udskiftes specielt meget.

Hvis der på et eller andet tidspunkt er behov for en udskiftning, så har tæppefliser samtidig den fordel, at det ikke er hele tæppet, der skal skiftes ud.

Tæppefliser er ofte kvadratiske plader på 50×50 centimeter, som placeres på gulvet uden at kunne se, at de rent faktisk er samlet som et stort puslespil.

Det betyder dog, at hvis enkelte steder af gulvet er blevet ødelagt eller slidt, så kan man nøjes med at udskifte den lille del i stedet for at hele tæppet skal kasseres. Dermed er der mindre spild, og det er noget, som miljøet – og med stor sandsynlighed også dine kunder – elsker.

Find dansk producent

Kunderne vil med stor sandsynlighed elske det, da miljøet og klimaet virkelig er kommet på dagsordenen inden for de seneste år.

Derfor kan du relativt nemt bejle til kunderne ved at fortæller om jeres miljøvenlige gulvtæppe, og det kan være med til at styrke hele jeres fortælling som en virksomhed, der gør alt, hvad man kan på det punkt.

Hvis I skal gøre det helt rigtigt, så ville det være en rigtig god idé at finde en dansk producent, da man dermed mindsker sit klimaaftryk.

Heldigvis har vi også i Danmark flere producenter, der kan lave miljøvenlige tæppefliser.

Det kunne for eksempel Fletco Carpets, der producerer der tæpper i Danmark ved hjælp af 100 % CO2-neutral vindenergi, og samtidig er fri for PVC, Latex, bitumen og andre miljøskadelige stoffer.

Faktisk producerer de også nogle tæpper ved at bruge genanvendeligt plastik. Det kunne også være en mulighed, hvis du og din virksomhed vil vise, at I virkelig mener det.