Skal du have hegn om terrassen?

Det kan være en jungle, at finde ud af hvilket slags hegn man skal vælge. Der findes rigtig mange forskellige materialer, udseender, samt faconer, som man kan vælge imellem. Man kan køre den meget enkel og stilrent, men man kan også vælge, at lave spil og liv på terrasse via hegn. Det er en smagssag, hvilken type hegn man ønsker. En god ting er, at man sætter sig ned og finder inspiration. 

Trykimprægneret træhegn

Trykimprægneret hegn, er det mest sælgende træmateriale der findes. Det sælges (og købes) fordi det er holdbart, og så kan man efter 1-2 år male det, den farve man ønsker, eller man kan bevare den træfarve den har. Trykimprægneret hegn kan man købe, hvor der er lavet for en, så det er lige til at sætte op. Men man kan også begive sig ud i at bygge noget selv. 

Polyrattan hegn 

Polyratten hegn er et flot og specielt hegn, da det er et flethegn. Det er af i et plastmateriale, som er vedligeholdelsesfrit, og derfor kan det både være en fryd for øjet, men også være med til, at skabe rammen om en terrasse. Selvom polyratten er et flethegn, så er det stadig stabilt og kan stå imod vinden. 

Komposit hegn

Komposit er et materiale, som anses for at være bæredygtigt. Årsagen til det, er fordi, at materiale er lavet af træ og plastik. Men det er ikke almindelig (dårlig) plastik, men derimod bæredygtig plastik. Komposit kan bruges som hegn, og vil oftest passe godt ind, hvis man også har komposit gulv på terrassen. Også ideel til indkørslen eller havehegn. Det er 100% vedligeholdelsesfrit, og man kan nøjes med at vaske det ned, hvis man synes det er blevet beskidt, efter regn og støv. Komposit er oftes også i dyreste ende, hvad angår hegn.

Glashegn

Glashegn ser man også ofte, dog mest i moderne nybyggeri. Glas har en modernitet i sig, og så kan man få glasset i forskellige nuancer. Man kan få det i klart glas, så man samtidig kan kigge igennem og ud på haven. Men man kan også vælge at få det i en mørkere tone, som kaldes røget glas, man kan vælge at få det i frosted glas, hvor det ser tåget ud, og man ikke så nemt kan kigge igennem det. Dertil kan man også få det, med forskellige mønstre på. Et glas hegn kan også være med til, at skabe rammen rundt om terrassen, udover at det kan skabe læ.