Sådan planlægger du et hyggeligt LAN-party

Hvis du er glad for at game, er du sikkert også glad for at dele denne hobby med en masse af dine venner. Det kunne derfor være super hyggeligt med et LAN-party, hvor i alle kan samles og have det super hyggeligt. Læs videre her for at få gode råd til, hvordan du bedst muligt planlægge dette.

Sørg for, at der er nok plads

Når du skal holde et LAN-party, er der forskellige ting, som er vigtige – en af dem er, at der skal være plads nok. Alle dine gæster medbringer sikkert deres egen computer samt forskelligt tilbehør, og dette kan godt komme til at fylde en del. Det er derfor vigtigt, at du sørger for, at der er plads nok.

Hent gerne nogle ekstra borde og stole, så i ikke kommer til at sidde alt for tæt. For at gøre dette LAN-party endnu mere hyggeligt, kan du også overveje at købe en stjernehimmel projektor, som kan være tændt i løbet af natten. Udover at denne kaster et super flot lys til loftet, gør det også, at i kan have lidt lys tændt, så der ikke er helt mørkt.

Køb masser af snacks og drikkevare

Til et LAN-party er man oftest vågen hele natten. Det er derfor vigtigt, at man har noget mad og drikke, så man ikke går helt kold i løbet af natten. Sørg for at få købt disse i god tid, så du har fuldstændig styr på det, når dine gæster ankommer.

Find gerne ud af, hvad dine forskellige venner bedst kan lide af snacks og drikkevare. På den måde er du nemlig sikker på, at der er noget, som alle kan lide. Når alt dette er klaret, handler det egentligt bare om, at i skal hygge jer rigtigt meget, og spille en masse forskellige spil til dette super fede LAN-party, som du har planlagt.