Sådan bliver du helt klar til e-sportsverdenen

Synes du at e-sportsverdenen er spændende og har du fuldt med i hvor meget popularitet, som e-sport har fået de seneste år? Måske tænker du, at du gerne selv vil kaste dig ud i et esport eventyr, i stedet for at kun se på andre, som streamer imens de spiller computerspil. Hvis du vælger at gå i gang med esport, så kan du med fordel læse nedenstående artikler, som indeholder vigtige råd, som du bør huske, når du kaster dig ud i dette nye projekt.

Sæt dig selv i fokus når du streamer

Måske skal du ikke begynde at streame til andre lige med det samme. Men efterhånden som du bliver bedre og ønsker at gå ind i denne verden, er det vigtigt, at du har det rette udstyr. Hvis du ønsker flest muligt seer når du streamer på de forskellige platforme, er det vigtigt at du har et godt webcam og et ringlight. Med et ringlight kan du nemlig sætte dig selv i fokus og sørge for, at dit billede ser professionelt ud. Hvis du ønsker at se mulighederne for ringlights og lære mere om dette redskab, kan du klikke her.

Sørg for god udluftning i dit værelse

Når du spiller i flere timer ad gangen, er det vigtigt, at du sørger for at få frisk luft. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at sørge for, at du har en god luftkvalitet på det værelse, hvor du vælger at spille. Det betyder, at du skal have god udskiftning af luften. Hvis du ikke har et vindue, som du kan åbne, må du derfor kigge nærmere på andre typer udluftningssystemer.

Husk at holde pauser og bevæge dig

Man kan hurtigt blive opslugt i sit spil, men det er vigtigt at huske at holde pause af flere omgange og generelt bruge kroppen, så du ikke får skader i bl.a. ryggen.