OrganiCup, når først den fungerer for dig, vil du aldrig undvære den!

Har du hørt om den organiske kop? – Det er et grønnere alternativ, for bind og tamponer. Noget som kvinder, hader at bruge, både fordi, at man altid står og mangler det, derudover giver det en grim lugt, og så er det super ulækkert. Nu kan det gøres meget mere enkelt, billigere og mere hygiejniske med en OrganiCup. 

Hvad er en OrganiCup? 

En organicup er en lille kop, som man sætter op i sin skede, hvor den sættes, så den danner vakuum, på den måde, er den eneste måde blodet kan komme ud på, er ned i koppen. Koppen skal dog tømmes, men den kan sidde oppe i 12 timer, alt efter hvor meget du bløder. Når den så skal tømmes, tager du den ud, tømmes for blod, så skylder du den, vasker den, og sætter den op igen. Så er du klar.

Den kan være svært at bruge i starten

Det kan være svært at få den sat rigtigt op i skeden, første gang du prøver. Det kræver lidt øvelser og teknik, men når først man har lært den, og den sidder bekvemt hver gang, så er det så nemt, at man nærmest kan gøre det i søvne. Når først man finder fidusen, og bliver komfortabel med den, så ville man ønske, at man havde købt den meget før. 

En OrganiCup er et grønnere alternativ

Der er lavet undersøgelser, som viser, at på 2 år, der bruger man omtrent 528 bind og tamponer. Det kan du erstatte med 1 OrganiCup, for den kan bruges igen og igen. Ved at bruge sådan en kop, kan du stadig dyrke sport, svømme og være aktiv på andre måder, uden at det generer eller laver lækager. Koppen kan ej heller forsvinde væk i din krop, så der er ingenting du behøver at være bekymret over. 

Tilfreds, eller pengene tilbage

Hvis du iøvrigt køber OrganiCup på deres originale side, så har de en tilfredshedsgaranti, som betyder, at du kan købe den, og prøve den af over 3 cyklusser, som svarer til 90 dage, og hvis du ikke er tilfreds med den, eller føler sig bekvem med den, så kan du vælge en anden størrelse, eller gå pengene tilbage for den.