Minecraft verdenen og karaktererne

Minecraft har længe været et spil de fleste har, og de fleste kender. Det eksploderede tilbage i 2013, og endda også lidt før det. Men det forsvandt ikke bare, efter et års popularitet. Måske blev det glemt lidt, men for bare et eller to år siden, blev det igen populært. Læs mere om Minecraft verdenen her.

Et spil alle kan være med til – en hyggelig verden

Men hvorfor er Minecraft lige blevet så populært? Spillet blev stort på grund af større youtubere, der begyndte at spille spillet på deres kanal. Det er klart det tiltrækker en masse mennesker. Men noget helt specielt ved Minecraft er, at alle kan være med. Minecraft er ikke så svært igen, og man kan spille det på flere måder. Om man bare er med for at bygge, uden at kunne dø, eller om man vil spille hardcore, hvor hvis du dør én gang, er spillet slut. Der er altså flere sværhedsgrader, der gør at det ikke kun er for små, eller store, men for begge. Verdenen er fyldt med forskellige steder og miljøer. Der er ørkner, regnskove, skove, flade arealer, steder med masser af blomster og mere til. Desuden er der uhyggelige grotter under jorden, men der er også spændende byer, pyramider og andre farlige ting på jorden. Der er det vi kalder Nether og ”The End” hvor Nether er ligesom helvede med en masse lava og farlige monstre, og the end er et sted med en farlig drage. Hvis du besejrer dragen, vinder du spillet.

Karakterende i Minecraft – dem kan du møde

Du kan desuden vælge at spille med eller uden de monstrene, der går rundt om natten. Der er mange ting, man selv kan styre. Der er zombier, skeletter, endermen, creepere og hekse. Hvert monster har sin egen måde, hvorpå han prøver at skade dig. Skelettet for eksempel skyder med pile og creeperen springer i luften.

Men der er også søde karakterer. Køer, får, katte, ulve og for nyligt bier. Hvis du også som mange andre, er vilde med de søde karakterer kan du finde Minecraft bamser. Det kunne være et sødt får, eller måske den farlige creeper, som jo egentlig bare ser lidt trist ud. Der er mange flere karakterer du kan møde, da der er så meget at lave i spillet. Hvis du vil se flere af dem, så prøv et spil, og oplev den hyggelige stemning ved at spille Minecraft. Det kan være en måde at slappe af på.