Mange års erfaring hos trend cts

Trend System House er din garanti for et effektivt CTS-system. De har mange års erfaring med energioptimering og styring og regulering af stort set alt, hvad der forbruger energi. Med deres Trend CTS-løsninger kan du forvente gode besparelser på dine energiregninger. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig med at forbedre dit indeklima og arbejdsmiljø. trend cts giver dig en masse muligheder.

Glade kunder og kanon service hos trend cts

De garanterer dig et effektivt og brugervenligt CTS-system fra Trend. Deres kunder er glade for samarbejdet med L&E og de engelskudviklede systemer fra Trend, og for at give dig og din virksomhed den bedste oplevelse har de valgt at bruge Trend Quality Assurance Manual. Det er Trend’s anbefalinger og retningslinjer for installation, funktionstest og endelig levering af nye installationer. Med denne fremgangsmåde sikrer de alle deres kunder den bedste CTS-løsning. Som Trend Systemhus er de altid opdateret på den nyeste viden, og deres teknikere gennemgår relevante Trend kurser. De har derfor adgang til at betjene og servicere Trend’s CTS-løsninger med de nyeste versioner.

Massere af fordele ved ar bruge trend cts

Med L&E og Trend CTS får du en komplet løsning, der er let skalerbar og kan skræddersys til dine specifikke behov. Med deres brede vifte af produkter og tjenester kan de give dig alt, hvad du har brug for for at skabe et behageligt og effektivt indeklima. Deres systemer er baseret på åbne kommunikationsstandarder, hvilket giver dig stor frihed og fleksibilitet i valget af f.eks. sensorer, termostater, ventilationssystemer osv. Dine forskellige leverandører af ventilation, varme, belysning osv. kender og bruger disse standarder. Derfor kan alle nuværende styringer nemt integreres i en CTS-styring fra Trend, hvor alt kan styres og reguleres ét sted.