Kom i topform med et aktivitetsur

Hvis du godt kan lide at gøre statistik, samtidig med at du kan lide forandringer og være fysisk aktiv, så vil et aktivitets-ur, være godt givet ud. Hvis du ikke er vant til at gå med ur, kræver det en tilvænning i starten. Men efter som man bliver vant til det, så vil man få meget glæde af det. Herunder har vi listet nogle af de gode fordele ved køb af et aktivitets-ur.

Du får et overblik over din daglige aktivitet
Det er både måske godt, men hos nogle noget dårligt. For mange får et chok over hvor lidt skridt man formår at gå på en hel dag. Især hvis man gerne vil holde sig sund og slank. Med et aktivitets-ur, kan du nemlig holde 100% styr på hvor mange skridt du går i løbet af dagen. Du kan sætte et dagligt mål på fx. 7.000 skridt, og får belønninger, hvis målet nås flere dage i træk.

Du bliver påmindet om lav aktivitet
Vil du gerne være en god aktiv form, kan du se hvor mange kalorier du forbrænder under aktivitet, eller generelt over hele dagen. Hvis du fx løber en tur, kan du se hvor mange kalorier du forbrændte, og hvis du ligger på sofaen, kan uret give påmindelser om, at nu skal du til at være lidt aktiv. Det vækker nemlig ens dårlige samvittighed.

Overblik over din søvn
Ved du hvordan du sover om natten? Det kan du få et dybere indblik i, hvis du sover med dit aktivitetsur. Det kan den ved at den måler efter din puls, og kan derfor registrerer hvornår du sover, og hvor længe du er i let søvn, REM-søvn, du kan se hvornår du er vågen og bevæger, dig og det vil være en god måde, at finde ud af hvordan man sover. Sover du meget let igennem natten, er det måske årsagen til, at du vågner bare ved den mindste lyd.

Puls og hjerterytme
aktivitets-uret registrerer din puls i minuttet. Din hvilepuls, og din maxpuls, hvis du udfordrer pulsen. Især hvis du dyrker sport, eller løber ofte, så kan du få et overblik over dine løb og præstationer ned til mindste detalje. På den måde kan du få et overblik over hvordan din krop klarer fysiske præstationer, og hvor du kan forbedre dig. Hvis men er i pressede situationer, kan man også få en påmindelse fra uret om, at det er tid til at stresse af. De fleste ure tilbyder vejrtrækningsøvelser, som vil gøre dig mindre stresset.