Køb Malbec på Supervin.dk

Den blå Malbec drue bruges til rødvin og gror ofte i varmere områder. Den stammer fra Frankrig men gror også i lande som Argentina og Chile. En Malbec vin har en intens farve, og har ligeledes en intens smag af søde og mørke frugter såsom viol, morbær, anis, vilde kirsebær og omsluttet af en blid men frodig garvesyre. Den er utrolig frugtig, fyldig, saftig, velouragtig og en smule krydset, og så har den også en god struktur, en intensitet og søde tanniner.

En Malbec vin er en meget madvenlig vin på grund af den interessante blanding af smag og aroma, som netop tilføjer den kompleksitet. Den går rigtig godt i selskab med blå ost og krydset mad, og du kan ligeledes drikke den til kød som er blevet lavet på grillen, da den med sin medium til høje garvesyre hamler godt op med fedtbræmmen eller fedtmarmoringen i kødet. Den passer altså perfekt til en saftig bøf, og smagen bliver hængende længe.

Malbec – Duft af frugter og tropiske krydderier

Når du dufter til en Malbev vin, vil du typisk kunne dufte solbær, ribs, blåbær, sveske, cedertræ, lakrids, nellike, røg, tobak, rosin, kirsebær, bomme, krydderi, hindbær og enkelte animalske toner. Den indeholder ligeledes noter af tropiske krydderier såsom kanel, vanilje og muskat, hvorfor denne vin er nemlig meget parfumeret.

Malbec druen stammer fra det sydvestlige Frankrig, og her har den været en fast ingrediens, når det kommer til blandingsvine. Den har dog ikke gjort meget væsen af sig selv. Derfor kender man den ofte mere fra lande som Argentina og Chile i disse dage, da de begge laver vine af ren Malbec drue. Den blev introduceret til Argentina tilbage i 1968 af en franskmand ved navn Michel Pouget, og her har den fundet sit naturlige hjem. De bedste vine fra Argentina produceres på Malbec drue. Før i tiden brugte man faktisk kun en Malbec drue som en slags hjælpesort, der skulle blødgøre vine i Bordeaux. Det job har Merlot dog overtaget i dag. Navnet på denne vin skulle efter sigende være opkaldt efter en ungarsk bonde. Han var den første, der introducerede druen til Frankrig.

God service og hurtig levering

Når du køber ind på Supervin.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål, og vores kunder har til hver gang førsteprioritet. Brug for eksempel chatten til at stille os spørgsmål, og vi vil svare hurtigst muligt. Vi bestræber os desuden på hurtig levering. Som udgangspunkt får du dine varer næste dag, hvis du bestiller inden kl. 14. Hvis varen er udsolgt, går der ofte typisk 3-4 hverdage