Køb Kvalitets hundefoder her

Det er ingen hemmelighed, at hundefoder er kommet langt i løbet af det sidste århundrede. Hunde blev tidligere fodret med bordrester, men hundeejere ønsker ikke længere, at deres hund spiser rester af bøfben og grøntsager. I dag findes der hundefoderproducenter, der laver hundefoder med hundens specifikke behov for øje. Der findes hundredvis af gode hundemadsprodukter på markedet, hvilket er godt for kæledyrsejerne, fordi det betyder flere valgmuligheder, når de skal fodre deres pelsede venner. Se vores udvalg af hundefoder.

Hundefoder til menneskets bedsteven

Nutidens hundefoder findes i mange former og smagsvarianter. Der findes hundefoder i små hundeegnede bidder, hundefoder, der kun indeholder de bedste ingredienser til din hund, hundefoder, der appellerer til din hunds lugtesans, og hundefoder, der ligner menneske føde. Der er endda økologiske muligheder, når du køber hundefoder. Hvis du vil have sundt og frisk foder til din hund, er det et must at få økologiske produkter. Økologisk hundefoder Der er intet bedre end at give dit kæledyr noget næringsrigt, når det kommer fra en økologisk kilde. Du vil ikke tro alle fordelene ved at give dem økologiske produkter, når det kommer til deresDet er indlysende, at større racer har brug for mere foder end mindre racer, selv om de har nogenlunde samme vægt. Derfor bør hundeejere købe hundefoder, der er specielt udviklet til store racer. Hundefoder, der er fremstillet med formler til store racer, har ekstra næringsstoffer som calcium og mineraler.

Se vores lækre udvalg af hundefoder

Dette hundefoder er specielt fremstillet til store hunderacer, der har brug for mere calcium. Hvis du ønsker at købe hundemad til din hund, er det bedst at rådføre dig med din dyrlæge på forhånd. Hunde er kødædere og har brug for kød i deres kost; nogle hundefoder på markedet indeholder dog meget lidt kød. Grunden til, at hundeejere bør købe magert hundefoder (racer som Labrador Retriever), er på grund af de høje koncentrationer af proteiner og B1-vitamin. Magert hundefoder indeholder også omega-3-fedtsyrer, hvilket betyder, at det virker antiinflammatorisk, når det indtages af hunde. Omega-3-fedtsyrer hjælper med at holde betændelse nede, hvis din hund lider af gigt eller andre former for inflammatoriske problemer.