Køb et domæne hos danskwebhotel.dk

Hos DanskWebhotel.dk finder du en oversigt over forskellige udbydere, som du kan købe et domæne hos. Nogle af udbyderne er de bedste på det danske marked, og du vil have mulighed for at sammenligne ydelser, priser og meget mere. Således har du nemlig mulighed for at købe dit nye domæne hos en udbyder, der vil dække dine behov og ønsker. Er du altså på udkig efter at købe et nyt domæn hos en udbyder her i Danmark, så gå endelig på opdagelse på DanskWebhotel.dk, og find det bedste sted til dit nye domæne.

Disse er nogle af udbyderne:

  • cHosting.dk – For kun 22kr i måneden kan du eje et domæne
  • nordicway.dk – Køb et domæne hos nordicway.dk og få eksperthjælp til WordPress
  • Netgiganten.dk – Hvis du er interesseret i billige domæner i Danmark. Fra kun 19kr om måneden.
  • Netsite.dk – Domæne uden oprettelsesgebyr
  • One.com – Tjek domæne og vælg mellem 5 forskellige løsninger
  • Webdock.io – Hos Webdock.io kan du altid være sikker på, at hastigheden er i top.

Hvad koster et domæne?

Domæne priser afhænger meget af, hvor du vælger at købe det. Priserne varierer nemlig fra udbyder til udbyder, og derudover varier prisen også efter, om du blot ønsker at købe et domæne for sig selv, eller om du ligeledes ønsker at tilkøbe et webhotel.

Ejer jeg selv domænet når jeg køber det?

Rigtigt mange tror, at man selv ejer domænet, når man har købt det. Sådan er det desværre ikke. Faktisk lejer man bare domænet, dog på ubestemt tid, og det er udelukkende dig selv, som kan opsige lejen. Hvis du glemmer at betale lejen, vil du få advarsler – præcis som, hvis du lejede en lejlighed. Har du stadig ikke betalt din leje for domænet efter advarslerne, vil du altså miste domænet.

Du kan tjekke om et .dk domæne er ledigt ved at hoppe ind på DK Hostmaster og søge på et domæne for at se om det er ledigt, eller hvem der ejer det, hvis det er optaget. Har du desuden købt dit domæne hos en udbyder du ikke er tilfreds med, og ønsker nu at flytte til en anden, så er det faktisk rigtigt nemt. Flyt blot dit domæne ved at registrere og tilknytte det til det nye webhotel du ønsker at bruge. Din overdragelse sker automatisk, og du kan få glæde af dit nye webhotel.

Hop ind på danskwebhotel.dk og køb dit nye domæne allerede nu!