Japanske knivsæt i godt håndværk og eksklusivt design

Qknives sælger japanske knivsæt til alle der ønsker god kvalitet i køkkenet, de er både til den travle familie, hvor madlavningen hurtig skal overstås, men også til kokken, der bruger flere timer på tilberedning og kæler for detaljerne. Hos qknives.dk er der nemlig tænkt på alles behov, hvorfor knivsæt japansk kommer i pakkeløsninger med alt fra to standart knive som opfylder de gængse behov til netop dem, der ønsker knive til alle tænkelige situationer i køkkenet, som derfor har brug for seks knive. Knivene sælges løst men fås også i knivsæt af forskellig størrelse, men også i tre forskellige serier : Original Series, Black Series og Bright Series, hvor de har forskellig karakter i form af udseende og materiale på knivenes skaft.

Slå til for gode rabatter på japanske knivsæt

Lyder ovenstående interessant for dig, så tjek Qknives ud og nyd godt af deres rabatter på eksklusive knivsæt i japansk stil og få dine knivsæt allerede i morgen. Du får lige nu alt fra 5-15% rabat på deres nøje udvalgte knivsæt og tilmed kan du få en velkomstrabat på 10% blot ved at tilmelde dig via e-mail. Ved at købe deres knivsæt japansk får du en ekstra gode i form af deres rabatter, men du kan selvfølgelig også købe knivene enkeltvis og få 10% i form af din velkomstkode. Hos Qknives er der mulighed for dag til dag levering, hvis du bestiller inden kl 16 hver dag, så du kan nå det endnu. De tilbyder også fri fragt på alle ordre samt 100 dages fri returret.

Knivsæt i Damaskusstål

Disse knivsæt er fabrikeret i Damaskusstål, som er kendetegnet ved at bestå af utrolig mange lag. Disse knive hos Qknives består af hele 67 lag Damaskusstål, hvilket gør dem lagt skarpere og mere holdbare end de knive, vi allerede har liggende i skuffen. Lagene smedes sammen og består henholdsvis af stål med et særligt højt indhold af kulstof, mens andre består af stål med et noget lavt indhold af kulstof. Dette giver knivene et helt specielt branket udseende, som ikke er set før de japanske knive. Dette gør knivene eksklusive i udseendet og helt unikke i kvalitetens holdbarhed og hårdhed. Det er altså store fordele ved at købe disse kvalitets knivsæt hos Qknives netop i dag.