Ideer til hvordan man kan hygge med sine børn en fredag aften

Ungerne får fri for skole, de ved at de skal hygge i aften, og kan sove længe i morgen. En pause fra skolen, det er total fedt. Men hvad skal man gøre, for at hygge bedst muligt, med sine børn. Det behøver ikke, at være noget helt vildt, som koster mange penge. Lidt har også ret. Og ofte så kan det være en god ide, at planlægge hvordan aftenen skal forløbe, så der ikke går kludder i det, og der kommer slinger i valsen. Børn kan også godt lide, at vide hvad de skal, nogen mere end andre. Og når de ved hvad der skal ske, så kan de bedre glæde sig, og fortælle dine venner om det. Her får du nogle ideer til fredagshygge. 

Køb slik og sæt en film på

Børn elsker slik. Når du køber slik, og selv lader dem vælge, så ved de bare, at de får en mega fed aften, for så vil de se frem til fredagshyggen. Så køb en masse forskelligt slik, køb sodavand, og eventuelt chips, så der er noget for alle og enhver. Gør klar til film og slik hygge, efter i har spist, så klokken ikke bliver for mange, før filmen er færdig. Sæt jer godt til rette. Det kan eventuelt være at i hiver madrasserne ind i stuen, med dyner, det vil ungerne elske. 

McD og biografen 

En anden måde at fredagshygge, er at man finder en god film i biografen, som ungerne gerne vil se. At ungerne ved at de skal i biografen om aftenen, løfter det bare deres dag 100%. Inden biografen, så kan i lige få et måltid på McDonalds, det vil ungerne elske! Så er ungerne mætte og glade, og så behøver i ikke at købe hele slik-butikken i biografen. At sidde i biografen, side om side, er mega hyggeligt, og så kan man rigtig snakke om filmen, på vej hjem. 

Lav deres ynglings-mad og tænd bål i haven

Planlæg med børnene, hvad aftens menu skal stå på, så du er sikret, at ungerne vil glæde sig til måltidet, og at de får spist noget. Derefter kan du forberede en skål dej til sno-brød, tænde op i bålet, hvis vejret er til det. At sidde rundt og bålet og bage snobrød, imens man hører ilden der laver gnister, er virkelig noget der skaber hygger.