Hvad er fordelene ved firmabil leasing?

Hvis du er en virksomhedsejer eller medarbejder, så er du sikkert bekendt med de mange fordele ved at have en firmabil. Der er flere måder at få fat i en firmabil på, men en af de mest populære muligheder er gennem firmabil lease. Men hvorfor er dette en god ide? Dette blogindlæg vil give dig nogle gode grunde.

1) Budgetvenligt

Når du lease en firmabil, så betaler du ikke den fulde pris på bilen på én gang. I stedet betaler du en månedlig ydelse over en aftalt leasingperiode, som typisk ligger på 2-4 år. Dette gør det lettere at budgettere for fremtiden, da du ved præcis, hvor meget du kommer til at betale hver måned.

2) Drift og vedligeholdelse er inkluderet

Når du lease en bil, så er det ofte inkluderet, at bilen bliver vedligeholdt og repareret, hvis der sker noget. Dette betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om udgifter i forbindelse med bilreparationer, da det er dækket af leasingaftalen.

3) Skift bil oftere

Hvis du ønsker at have den nyeste model af en bil, men ikke ønsker at skulle købe og sælge biler konstant, så er firmabil lease en god løsning. Når leasingperioden er slut, så kan du nemt skifte til en ny model eller en anden bil, som passer bedre til dine behov.

4) Bedre bil til en lavere pris

Hvis budgettet ikke lige rækker til den bil, som du ønsker, så kan firmabil lease være en god mulighed for at få fat i en bedre bil til en lavere pris. Da du ikke betaler den fulde pris på bilen, så kan du lease en dyrere bil, som ellers ville være for dyr i køb.

5) Skræddersyet aftale

Leasingaftaler er ofte meget fleksible og kan tilpasses til dine specifikke behov. Du kan ændre i aftalen ved at vælge en kortere eller længere leasingperiode, en mindre eller større udbetaling eller bestemte serviceaftaler.

Som du kan se, så er der flere gode grunde til at vælge firmabil lease. Det er en budgetvenlig løsning, hvorved der ikke er nogen overraskelser, da alle udgifter er inkluderet i leasingaftalen. Du kan skifte bil oftere og få fat i en bedre bil til en lavere pris, og du kan skræddersy leasingaftalen, så den passer til dine behov. Så hvis du ønsker en firmabil, men ikke ønsker at skulle tænke på reparationer, vedligeholdelse og afskrivning, så er firma leasing et godt alternativ.