Gamerens guide til efterskole

Elsker du at spille videospil og deltage i e-sport turneringer i din fritid? Er du midt i processen at vælge den rette efterskole? Det er en stor beslutning at finde en efterskole, der passer til alle krav. Her er en guide til, hvordan gaming kan blive en del af dit efterskoleophold.  

E-sport på efterskolen

Meget af tiden på efterskole går med de linjer og valgfag, man har valgt. Med masser af sociale aktiviteter, skole og lektier kan det blive svært at få tid til spil i sin fritid – i hvert fald ikke i samme grad, som du måske kunne derhjemme. Ønsker du stadig at kunne bruge tid på gaming, og er du interesseret i at lære mere om gaming samt modtage undervisning i strategi og teknikker inden for computerspil, bør du helt klart undersøge efterskoler, der tilbyder gaming som linjefag eller valgfag. Hvis du har flere interesser end gaming, kan du sagtens finde en efterskole, der giver mulighed for at dyrke begge interesser. Har du fx spillet fodbold hele dit liv og vil derfor gerne gå på en idrætsefterskole, kan du finde en efterskole der tilbyder sport som linje med e-sport som valgfag, såsom VGIE.

At have e-sport på efterskole er en rigtig fed mulighed for at modtage undervisning og coaching i dine yndlingsspil, så du kan blive endnu dygtigere i turneringer. Ved at have et fast hold at spille med får du både skabt gode venskaber og fundet gode holdkammerater, du kan spille med, selv når efterskoleåret er ovre.

Må man tage pc’en med?

Der kan være forskellige regler på hver enkelte efterskole om, hvorvidt man må tage sin egen pc med hjemmefra. Efterskoler med e-sport som fag har heldigvis ofte gode gaming-computere sat op, som man kan låne, imens man er der. Læs derfor gerne op på skolens regler for elektronik og samt faciliteter.