Forøg spiloplevelsen med et gaming kabinet og et RGB tastatur fra FOURZE

Leder du efter slidstærkt og effektivt gamer udstyr, så er FOURZE uden tvivl det rette valg. Det skandinaviske mærke er hurtigt blevet anerkendt og kombinerer smarte design og kvalitetsprodukter til det perfekte gaming setup. Hos dem finder du blandt andet et gaming kabinet og RGB tastatur til gamerværelset.

Vælg et gaming kabinet T900 fra www.fourze.dk for et flot resultat

Du kan ikke bygge din egen computer uden at have et ordentligt gaming kabinet. Hos FOURZE har de en utroligt god forståelse for, hvad gameren har behov for, og har derfor også et spændende udvalg. De byder på gaming kabinetter i et flot og minimalistisk design, men alligevel i flere forskellige variationer, der gør det muligt for dig at finde det, du søger efter. Et gaming kabinet er med til at give liv til din nye computer. Det er derfor vigtigt, at du har en nogenlunde ide om, hvad du forventer. Du kan blandt andet finde et FOURZE T900 gaming kabinet, der kommer med et gennemsigtigt hærdet glasvindue. Det vil være med til at fremvise computerens indre komponenter og de flotte RGB-kølere. Du kan dog også vælge et kabinet, der hverken har gennemsigtig væg eller RGB-lys. Hos FOURZE er du sikker på at finde et kabinet til enhver smag.

Køb et mekanisk GK 160 RGB tastatur for hurtigere input

Leder du efter et RGB tastatur, kan du stadig tage ind forbi FOURZE, der også forhandler et væld af disse. Du har mulighed for at finde flotte RGB tastaturer, der kommer i forskellige varianter. Det vil sige du kan finde både et mekanisk, semimekanisk og membran tastatur hos dem. Du kan blandt andet vælg et GK60 tastatur, der ikke har et numerisk tastatur. Til gengæld kan du også vælge GK 160, der netop har numerisk tastatur. Det er helt op til dig at vælge, blandt andet ud fra hvor meget plads du har. Bør du vælge et RGB tastatur, der er mekanisk, membran eller semimekanisk? Det er helt op til dig selv, hvad du mener, der er mest behageligt. Et mekanisk RGB tastatur reagerer hurtigere på tryk end membran grundet en knap under hver tast. Til gengæld larmer et mekanisk tastatur noget mere, når du trykker på det, og det føles helt sikkert anderledes end et membran tastatur. Uanset hvad du foretrækker, kan du være sikker på, at FOURZE har lige det, du søger efter.

Er du vild med skandinavisk design og funktionalitet, er FOURZE et must for dig. De har alt fra gaming kabinetter til RGB tastaturer – og alt andet en gamer kan have brug for.