Ford Fiesta – En opgraderet klassiker

Ford Fiesta er en af de mest velkendte biler i verden. Det anslåes, at der er solgt over 20 millioner eksemplarer af den seneste generation af Ford Fiesta på verdensplads. Bilen er blevet produceret siden 1976, og har altså formået at forblive en af favoritterne hos forbrugerne. Den gode pris, fokus på sikkerheden samt evnen til at følge med tiden har sikret den legendariske bil en særdeles lang levetid. I øjeblikket er det den ottende generation af Ford Fiesta, som bliver forhandlet.

Som altid har Ford Fiesta fokus på sikkerheden. Den seneste generation kommer naturligvis med alle de gængse sikkerhedssystemer, som er med til at holde dig og dine medtrafikanter sikre på vejene. Du får blandt et andet det nye system kaldet “Lane Keeping”, som benytter et kamera til at registrere, hvis du er ved at komme ud af din bane.

EcoBoost

Ford Fiesta fås med den innovative EcoBoost motor, som har vundet prisen som “Engine of the Year” tre år i træk! Motoren er udstyret med turboladere, som hjælper ydelsen til at overstige motorstørrelsen. Noget der er med til at løfte ydeevnen for motoren, så en 1,0 liters EcoBoost motor faktisk svarer til en ældre, tungere 1,6 liters benzinmotor. Samtidig reducerer man brændstofforbruget og CO2 udledningen. Den innovative måde at bruge brændstof på betyder, at motorene er i stand til at gå i “lean mode”, hvor der kun bruges en meget lille mængde brændstof i cruise mode.

Sporty design

Ford Fiesta har med den seneste generation også taget et stort skridt designmæssigt. Bilen har fået et sporty look, som kan ses i de flotte linjer på bilen, som også kan bryste sig af LED-forlygter og “17 alufælge. Interiøret har også fået en overhaling, hvor både design og typen af materiale er ændret. I den nye generation af Ford Fiesta får man således en højere kvalitet af materialer, hvilket er noget, som man med det samme bemærker. Instrumentbrættet er blevet forenklet, hvor flere funktioner nu er samlet i en touchskærm, som indeholder alle de informationer, som du har brug for, og som kan sikre dig en god oplevelse på landevejen.

Du får samtidig adgang til Ford SYNC 3, som er et avanceret system, og som gør det muligt for dig at styre musik, navigation og telefon med din stemme. Du kan således koncentrere dig om at køre din bil og kigge på vejen i stedet for at skulle have fokus på at trykke på en masse knapper. Systemet er også i stand til at forbinde med Apple Carplay, hvor du kan bruge din Iphone med dertilhørende apps.