Fodboldnyheder fra Superligæn og international fodbold hos campo.dk

Der er fodbold i mere eller mindre alle afskygninger når man klikker ind på Danmarks nye fodboldsite campo.dk

Uanset om man er til engelsk fodbold fra Premier League, dansk fodbold fra Superligaen eller kun gider læse om fodbold, når der spilles finaler i Champions League og de store landsholdsturneringer som Europamesterskaberne og Verdensmesterskaberne, så er der noget for enhver på nyhedssiden campo.dk.

Her får man både store og små fodboldnyheder fra ind- og udland, der er tale om både store og skelsættende nyheder fra de største europæiske fodboldligaer i England, Spanien, Italien, Tyskland og Frankrig, men også om nyheder samt spændende takes og holdninger om og fra den danske andedam i form af artiklen om både Superligaen og den danske 1. Division.

Det danske landshold med landstræner Kasper Hjulmand i spidsen har selvsagt også stor interesse fra den danske befolkning, og også de danske helte kan naturligvis følges på campo.dk, som dækker både venskabskampe, kvalifikationskampe og slutrundekampe tæt. Det danske fodboldlandshold har haft en stor plads i mange danskeres hjerter, og det er bestemt ikke blevet mindre med årene.

Få dine fodboldnyheder på en nem og overskuelig måde

Nyhedssitet er bygget op på med et let og gennemskueligt udtryk, hvor kulørte billeder og aktuelle videoer præger både forsiden og artiklerne. Særligt videoer er en stor del hos campo.dk, og man kan således være sikker på, at man kan klikke sig ind i en artikel og se højdepunkter fra lige netop den fodboldkamp, der interesserer en.

Hvis man planlægger at se fodboldkampe i weekenden eller måske en kamp fra Champions League, Europa League eller den forholdsvis nye Conference League, hvor danske hold ofte kommer i aktion, så kan man finde en tv-guide, der hurtigt giver en overblik over, hvilke tv-kanaler der viser den fodboldkamp, som man bare ikke må gå glip af.