Få styr på sikkerheden

Mange gamere ved allerede godt, at det er så vigtigt at have styr på sikkerheden. Du kan miste mange timers gaming, hvis din computer pludselig bliver hacket, og derfor er det vigtigt, at du altid spiller på gode sikre forbindelser.

Her får du nogle tips til, hvad du skal tænke over, og hvordan du øger sikkerheden.

Få styr på din firewall

Firewall er fortsat en ting, da der er mange, som gerne vil have adgang til din computer. Hvis du ikke passer på, får de det også. Derfor skal du altid have slået firewall til.

Hvis du kører på et større netværk. F.eks. et Palo Alto netværk så er det vigtigt, at du lærer alt om firewall til Palo Alto. Det kan du bl.a. gøre, hvis du tager på et kursus i Palo Alto. Når det opstilles korrekt, bliver det nærmest umuligt for nogen af få adgang til din computer og jeres Palo Alto netværk.

Overvej en VPN til ekstra sikkerhed

Selv på et godt netværk med en god firewall er det fortsat en god idé at køre alt gennem en VPN. En VPN har den fordel, at den kanaliserer alt trafik gennem en anden server, før det kommer ud til den side, du vil besøge. På den måde øger du din sikkerhed, da ingen kan få adgang til din computer, medmindre de får adgang til serveren på den VPN.

Det er også grunden til, at VPN-virksomheder går meget om i sikkerhed. F.eks. gennem Palo Alto. Hele deres virksomhed er baseret på, at ingen får adgang til deres servere. Det betyder ikke, at du skal være så bange, for det vil være relativt ubrugeligt at hacke en VPN-server, da de fleste blot besøger helt almindelige hjemmesider uden personfølsomme oplysninger.

Et andet godt råd er, at du aldrig downloader filer fra nogen, som de ikke kender. Det er den mest typiske metode til at hacke sig ind i et system.