En oplevelse for livet

Overvejer du, hvorvidt du skal tage på idrætshøjskole? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvorfor du skal vælge at tage på en højskole, hvor det er idræt, som er i højsædet. En højskole idræt har potentialet til at blive et af de bedste valg, du tager i dit liv.

Du vil også blive præsenteret for en række af de fordele, der medfølger, hvis du beslutter dig for at tage på højskole.

Det er dine interesseret, der driver værket

En af de helt store fordele ved at tage på højskole er, at det er dine interesserer, der bestemmer, hvordan din dagligdag kommer til at se ud. Det er altså dine personlige valg, der afgør, hvordan dit højskoleophold kommer til at se ud.

Hvis du tager på højskole, fordi du gerne vil bruge mere tid på fodbold og styrketræning, kan du få lov til at sammensætte et skema, så det er disse to aktiviteter, du kommer til at bruge mest tid på.

Du bliver bedre til dit fag

Hvad enten du vælger fodbold, håndbold, styrketræning eller noget fjerde, kommer du helt sikkert til at udvikle dig. På en højskole er der meget fokus på, at man skal udvikle sine personlige kompetencer – og det er noget, der kan mærkes på slutproduktet. Når der er så meget koncentreret undervisning og træning på højt niveau, skaber det de bedste forudsætninger for at rykke sig.

Venskaber for livet

Man skal selvfølgelig også tage på højskole, fordi man nyder fællesskaber og sociale sammenhold. Et højskoleophold bliver et ophold, hvor du får en masse nye venskaber, som kommer til at følge dig resten af livet. Der bliver hurtigt knyttet et bånd på højskolen, hvor I bliver til en familie. Det er en helt speciel følelse, som alle burde opleve på et tidspunkt i deres liv.