Dette er den bedste destination for en rideferie

Er du helt vild med heste og ferie? Selvfølgelig er du det! Hvorfor så ikke kombinere de to på den allerbedste måde? Du har måske ikke tænkt på det som en reel mulighed før nu, men det bliver ændret, når du har læst denne artikel.

En rideferie er nemlig muligt at prøve i rigtig mange lande, da heste simpelthen findes i næsten alle lande på alverdens kontinenter.

En slår dog dem alle sammen, og det er selvfølgelig Island. Men hvorfor er en rideferie i Island det bedste sted? Læs med herunder og få nogle af svarene på netop det spørgsmål.

Muligheder for alle aldre

En af de helt store fordele ved en rideferie i Island er, at uanset om du er en erfaren rytter, eller du er komplet nybegynder, så er der muligheder for alle niveauer og aldre.

Det islandske rideterræn spænder nemlig utrolig vildt, og derfor er der også forskellige sværhedsgrader. Dermed er der altså rig mulighed for at finde en god rideferie med dine normale ridemakker eller med hele familien eller svigerfamilien.

Uanset om du er på udkig efter dagsture eller rideture, der spænder over flere dage, så er Island landet for de fede rideture.

Spændende naturfænomener

Kunne det ikke være utrolig sejt at se bjerge, vulkaner, vandfald og gletsjere på den samme ridetur? Det er der ikke mange lande, der kan byde på, men det kan altså stå på menuen i Island.

Den overvældende natur, Island har, finder man ikke mange steder, og det er også et utrolig stort trækplaster for en god ridetur.

De fleste vil gerne have smukke naturlandskaber at kigge på, når de er på hesteryg, og det får man i høj grad i Island, hvorfor stedet også er voldsomt populært på den front.

Derudover er der naturligvis også mulighed for at få den helt rigtige rideoplevelse i Island, da man kan ride på hesteryg af en rigtig Islandhest – også kendt som en Islænder.

Det er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv for. Hvis du er til heste og godt kunne tænke dig en rideferie, så er det bare med at pakke kufferten og få en oplevelse, der slår alt andet, ved at tage på hesteryg i det islandske.