Derfor skal du investere i en Google Home

Hvis du ikke allerede kender til Google Home, så er det en stemmestyret højtaler, som ikke har været på det danske marked i særlig mange årti i hvertfald ikke på dansk. Efterhånden er vi jo vant til at udtrykke os via telefonen eller vores Smart tv, som man også kan snakke kommandoer til. Men de her Google Home, udover at have et elegant tidsløst design, så kan det også gøre din hverdag nemmere på flere måder. 

Den kan give dig en god start på dagen
Den kan vække dig om morgenen, spille en playliste eller sang du godt kan lide. Hvis du gerne vil starte med nyheder, så kan den fortælle dig de nyeste nyheder eller vejrudsigten, hvis du skal ud ad døren. 

Holder styr på din kalender
Du kan koble din kalender på din Google Home, så du kan spørge google hvordan din dag ser ud i dag, hvor den så fortæller dig, hvad du skal nå i dag af aftaler. Du kan gøre den personlig, så ingen andre i husstanden kan høre om din kalender. 

Glad for musik?
Fortæl Google Home hvilken sang du vil høre, og den vil spille den. Uanset om du er køkkenet, i soveværelset eller i badet. Den afspiller via Wifi og kan fx kobles på fjernsynet eller din Spotify. 

Er din telefon blevet væk?
Vi kender det alt for godt, at det render rundt og leder efter sin telefon, fordi vi ikke kan huske hvor vi har lagt den. Spørg Google Home hvor din telefon er, og den kan få den til at ringe et sted, så du blot skal gå efter lyden. 

Noterer din indkøbsliste
I stedet for at prøve at huske hvad du skal købe ind i hovedet, og hvis du ikke har noget papir ved dig, så kan du fortælle din Google Home hvad du skal huske at købe ind, så noterer det for dig. 

Du kan få den til at give en besked videre
Har du lige fået fri for job, og du ved at din familie er hjemme, kan du igennem din telefon og Google Home, fortælle noget, som din familie kan høre ud af jeres Google Home. 

Google Home kan stort set det som man har brug for i dagligdagen. Både af praktiske ting, men også sjove ting. Den kan sætte en timer så den alarmere når kagen er færdig. Den kan kombineres med dine lys i boligen, så du kan sige: Hey google, tænd lampen i hjørnet”. Og keder du dig, kan du spørge om en vits, om en sang eller god info. Du kan faktisk have en samtale kørende. Der er et hav af muligheder, som med garanteret vil blive et hit i hjemmet.