Den nye Ford Kuga 2020

Efter de store protester, og mange store indsatser for miljøet har man nu besluttet at hele verdens forbrug af CO2 skal formindskes. Dette skal ske igennem flere tiltag, hvor planen er at det skal være reduceret med 70% inden 2030. Dette vil kræve meget for de store virksomheder, men det vil ikke mindst kræve meget af den enkelte borger. Derfor har man set på hvilke ting, som ville være muligt at reducere på. Et af de områder er biler. På nuværende tidspunkt er biler en meget stor kilde til udledning af CO2, og derfor har man nu givet de store bilproducenter bøder, hvis de ikke lever op til de krav som de har fået givet. Derfor har de måttet tænke nye veje, og da elbiler er dyre og producerer, samt ikke kan køre langt nok endnu, så har man tænkt i retning af hybridbiler. Det betyder at der er blevet lanceret en masse nye modeller og motorer til disse hybridbiler, hvor man prøver at samle det bedste fra 2 verdener.

Ford Kuga en bil der følger med udviklingen

En af de nye modeller er Ford Kuga. Denne bil har fået utrolig gode anmeldelser, og kører lige så godt på inde i byen, som på landevejene. Dette betyder at du kan nyde din køretur, hvilket også er vigtigt hvis du bruger meget tid i bilen. Den nye Ford Kuga findes i tre forskellige modeller mild-hybrid, hybrid og plug-in hybrid. Forskellen på disse modeller er ren og skær størrelsen på batteriet. Det vil altså sige at hvis du gerne vil køre mest på el, og du har miljøet i tankerne så er det en plug-in hybrid du skal have fat i. På den måde kan du også mindske dit brændstofs forbrug, hvis du kører de mindre ture på el.

Nyt avanceret sikkerhedssystem i den nye Ford Kuga

Den nye Ford Kuga har også fået et helt nyt avanceret sikkerhedsteknologi. Active City Stop kan for eksempel hjælpe dig med at undgå uheld på de travle gader i byen. Det kan du fordi systemet bremser automatisk, hvis bilen foran laver en pludselig bremsning. Bilen har desuden også Blind Spot Information, som hjælper dig med at overvåge de blinde vinkler og udsender en varsel, hvis den oplever noget mistænksomst.