De 3 vigtigste ting i dit gamer setup

Som gamer, så er det vigtigt at have udstyret i orden. Men hvilket udstyr er det vigtigste, hvis du skal have et godt setup? Det vil vi hjælpe dig på vej med, ved at lave dette indlæg som handler om de 3 vigtigste ting i dit gamer setup.

En god kontorstol

Når du gamer, så skal du sidde stille i mange timer. Derfor er det væsentligt at have en god stol, som du kan sidde i. Ved at have dette, så sikrer du, at du ikke får ondt i ryggen, lænden eller nakken.

Der findes mange muligheder, når det kommer til stole. Vi anbefaler at du finder en gamerstol, eller finder en god ergonomisk stol. Det vigtigste er blot, at du kan holde ud at sidde i dem i længere perioder ad gangen. Dette er nødvendigt, da du nemt kan sidde i et par timer, når du skal spille turnering eller lignende.

En hurtig skærm

Udover en god gamer stol, så er det vigtigt, at du får en hurtig skærm. Dette skyldes, at du ved at have en skærm der har en høj refreshrate og høj FPS får et mere flydende spil. Det kræver dog, at din computer er god nok til at vise spillet i det antal FPS, som din skærm kan vise.

Vi anbefaler, at du som minimum får en skærm der kan trække 144hz (144fps). Der findes dog også skærme, som kan trække helt op til 240hz, og derfor 240fps. Nogle foretrækker disse, men det er ikke nødvendigt, hvis du ikke har de ekstra tusinde som sådan en skærm koster.

Et godt grafikkort

Overordnet set så er hele computerens indhold vigtigt, men grafikkortet er et af de vigtigste komponenter. Dette skyldes, at det er grafikkortet der skal vises spillet, og derfor også det der trækkes mest på.

For at få det optimale ud af et godt grafikkort, så er det dog også vigtigt, at du har en god processor og nogle gode ram. Har du ikke dette, så kan de være med til at forårsage, at du ikke kan bruge hele grafikkortets ydeevne.

Det er f.eks. grafikkortet og processoren der er med til at definere hvor mange FPS du kan få i et spil. Hvor det er dine ram der i samarbejde med dit grafikkort opbygger en ”cache”, hvor ting midlertidigt gemmes fra spillet – Nogle spil kræver, at du har mange ram til rådighed.