Bliv personlig træner med en personlig træner uddannelse

Har du altid været interesseret i fitness og træning og har altid tænkt på, hvordan det ville være, at blive personlig træner? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige nu kan du nemlig blive en certificeret personlig træner med en personlig træner uddannelse. Med denne uddannelse kan du også blive personlig træner i udlandet, da den er europæisk anerkendt og det vil komme til at fremstå på dit eksamensbevis. Det at blive personlig træner er i stort vækst og fitnesscentrene kan mærke en stigende interesse for personlig trænere. Hvis du derfor gerne vil noget med din personlig træner uddannelse, så er det vigtigt at få skabt sig et godt image og være ærlig overfor sine klienter så de får tillid til en og man sammen kommer hen til det ønsket mål. Lyder derfor som noget du godt kunne tænke dig at være en del af? Så hop ind på siden lige nu og læs mere omkring personlig træner uddannelse. Du vil med sikkerhed ikke komme til at fortryde det.

Personlig træner uddannelse – Praktisk undervisning

Med en personlig træner uddannelse vil du få praktisk undervisning, der vil strække sig over 16 gange, hvor der er fysisk fremmødeundervisning. Den vil bestå af en kombination af træningsteori, instruktørtræning og praktisk undervisning. Den her undervisning vil give dig en masse grundig viden omkring træningsfysiologi, opvarmning og udspænding, aerob og anaerobe træning, monitorering og analyse og meget mere, som du kan gå ind og læse om inde på siden. Undervisningen vil også give dig praktisk erfaring og de kompetencer der skal bruges for at kunne fungere som personlig træner. Hvis du godt kunne tænke dig det, så skal du helt sikkert læse mere omkring personlig træner uddannelse.

Personlig træner uddannelse – Online undervisning

Under din personlig træner uddannelse vil du også få noget basis teori, der vil foregå som online undervisning. Den her undervisning vil give dig den nødvendige viden, inden for den basale anatomi og fysiologi, generel træningslære og sundhed. Udover det vil du få et teoretisk fundament til forståelse af, hvordan kroppen arbejder under træning og hvordan det vil påvirke sundheden. Det er selvfølgelig kun en lille bid af det som man vil lære på en personlig træner uddannelse.