Alt det golfudstyr du skal bruge

Når du skal i gang med at spille golf, er der en række ting, du skal have fat i. Først og fremmest har du brug for golfudstyr – herunder golfkøller, golfbags og golfbolde. Dette er de basale ting, som du har brug for for at komme i gang. Er du nybegynder inden for golf, anbefaler vi, at du starter med disse tre ting. Herefter kan du altid udvide din golf-garderobe med lækkert golftøj, seje golfsko og golfvogne. Mærkerne på golfudstyr er mange, og det kan være svært at finde rundt i dem. Derfor har vi på Golf Experten samlet de bedste mærker under ét tag. Du kan søge efter mærker som Abacus, Titleist, Mizuno osv. På den måde bliver det nemmere for dig at finde det helt rigtige golfudstyr. Vi håber, du finder det golfudstyr, du leder efter her på siden. God fornøjelse! Kig på Golf Experten for at få fingrene i det golfudstyr du skal bruge.

Landsdækkende udbyder af golfudstyr

Golf Experten er en landsdækkende udbyder af golfudstyr. Du finder os online, men også med 8 fysiske butikker placeret i Jylland, Fyn og på Sjælland. Vi arbejder sammen, så du kan afhente bestilte varer her – både i webshoppen og i de fysiske butikker. Har du fortrudt dit køb, eller var det ikke det helt rigtige, kan du også returnere den i en af de fysiske butikker inden for 14 dage. Vi sender med GLS eller PostNord, og der er fri fragt ved køb over kr. 600,-

Afprøv golfudstyr før køb

Vi har et stort sortiment af golfudstyr, så du kan afprøve, mærke og se produkterne før du køber. Du kan blandt andet finde golfbags, golfskoler, golfbolde og meget mere hos os. Se hele vores udvalg her på siden, eller besøg en af vores butikker i nærheden. Vi håber, at du finder det golfudstyr, du har ledt efter, hos Golf Experten. Og husk: Vi er landsdækkende – din sikkerhed ved køb! Vi har en masse velkendte mærker, så du er sikker på at du kan få produkter fra lige præcis det brand du gerne vil have.