3 vigtige ting til dit esport setup

Er du en rigtig esport entusiast? Så ved du nok, at man ikke skal gå ned på udstyr. Dette ordsprog er sandt for mange forskellige sportsgrene, men især når det handler om esport. Esport er nemlig en sportsgren, hvor dem, som har det bedste udstyr, ofte vil have en stor fordel. Hvis du gerne vil vide hvad nogle de vigtigste redskaber er, som du bør anskaffe dig, så kan du med stor fordel læse med i artiklen nedenfor, hvor du vil få 3 bud på det vigtigste udstyr indenfor esport.

En computer dockingstation

En computer dockingstation er noget af det, som de færreste tænker på, når de skal købe udstyr. Hvis du ikke ved hvad en computer dockingstation er, så er det faktisk meget simpelt. Du kan få computer dockingstation med forskellige porte, som f.eks. usb, usb-c mm. Dette tillader din computer at tilslutte flere forskellige redskaber, i stedet for blot de porte som er standard på din computer. Med andre ord, åbner en computer dockingstation op for muligheden for, at du rent faktisk kan få alt det udstyr, som du behøves og aldrig skal gå på kompromi, fordi din computer ikke har kapaciteten.

Høj kvalitets stereo høretelefoner

Noget af det vigtigste indenfor esport er høretelefoner. Dette er der primært 2 årsager til. Det tillader dig at høre fjenden i skydespil bedre, hvilket giver dig en konkurrencemæssig fordel. Derudover giver det dig en kommunikativ fordel, fordi dine holdkammerater bedre kan høre dig du bedre kan høre dem. I mange spil er netop kommunikationen vigtig og derfor er der ingen som vil være på hold med den person, som har en dårlig mikrofon i sine høretelefoner.

Tilpasset keyboard

Keyboards kommer i mange forskellige størrelser og modeller. Man kan dog få keyboards lavet specielt til gaming og dette bør du anskaffe dig, da de vil give din en hurtigere reaktionstid.